Staatsbons

De dienst van de Grootboeken van het Federaal Agentschap van de Schuld is een dienst via dewelke u gratis op de primaire markt een inschrijving op naam voor Staatsbons kan doen.

Deze inschrijving gebeurt uitsluitend via de toepassing "Staatsbons on-line". Nadat u zich via uw identiteitskaart of via Itsme hebt geïdentificeerd, kunt u via de toepassing de nodige informatie (identiteit, bedrag, rekening voor terugbetalingen) verstrekken voor uw online inschrijving. Vervolgens kunt u de betaling rechtstreeks online uitvoeren of via een overschrijving op onze rekening (het is mogelijk om uw betaling te splitsen zolang u dezelfde gestructureerde mededeling gebruikt).

Aan het einde van de inschrijvingsperiode (4 maart, 4 juni, 4 september, 4 december of de eerstvolgende bankwerkdag) is uw inschrijving zichtbaar in de toepassing (tabblad portefeuille). Bovendien ontvangt u nadien een bevestiging per post.

Als u meer informatie over de dienst wenst, kunt u contact met ons opnemen via email: bonds@debtagency.be

Het is altijd mogelijk om een effect te transfereren of om een effect, aangehouden op de dienst van de Grootboeken, te verkopen. Daarvoor neemt u contact via e-mail: bonds@debtagency.be